logo

7 Leksione si të gjeni qëllimin e jetës dhe të arrini potencialin maksimal

7-leksione-si-te-gjeni-qellimin-e-jetes-dhe-te-arrini-potencialin-maksimal

Background

Topic Title

  • 7-leksione-si-te-gjeni-qellimin-e-jetes-dhe-te-arrini-potencialin-maksimal

Description

Te gjithë ne jemi duke kërkuar dicka, gjate gjithe kohës. Sepse e dimë, ka gjithmone mënyra per t’u rritur me shume, menderisht, shpirterisht dhe ne cdo aspekt të jetës. Lajmi i mirë është që zhvillimi ynë dhe ajo që ne mund të arrijmë nuk ka limit. Ne jemi ata që ia limitojmë kapacitetet vetes. Nëse mësojmë se si të aktivizojmë fuqinë që kemi brenda vetes dhe të gjejmë qëllimin tonë në jetë atëhere cdo gjë fillon të hapet dhe të na sjellë harmonine që meritojmë. E vërteta është që shumë prej nesh mund të kenë kaluar shumë drama dhe trauma në jetë, të cilat vazhdojnë e na dhëmbin në udhëtimin tonë të rritjes. Por një e vertetë me e madhe është që ne kemi fuqinë për ta vazhduar këtë udhëtim pa dimbje dhe t’i kthejmë këto drama në histori suksesi. A jeni gati të nisni një udhëtim të ri drejt transformimit tuaj? Të gjeni qëllimin e jetës dhe të arrini potencialin maksimal? Nëse nuk e keni marrë këtë vendim akoma (për cfarëdo lloj arsyeje) koha është tani. Regjistrohu në këtë kurs dhe prisni një biletë për një destinacion të ri, për të ndryshuar jetën tuaj dhe arritur në destinacionin që gjithëmonë keni dashur.

Video Content

Module 1  16:14min
Module 2  23:45min
Module 3  12:34min
Module 4  8:57min
Module 5  10:12min
Module 6  09:40min
Module 7  12:33min

Student Feedback

5
Course Rating
100%  
100%  
100%  

instructor
About the Session Leader

Mirela Sula has worked in media and education for the last 20 years and has speaking experience all around the world. Her background takes in psychology and counselling, journalism, teaching, coaching, women’s rights and media training.

 

Mirela is CEO and the founder of Global Woman magazine and Global Woman Club, with the recent acquisition of ‘The Business Woman Today’, an online network exclusively for women in business. Mirela is also the organiser of the Global Woman Summit and Global Woman Awards. She has appeared on “London Live TV”, “BBC Radio 4 Women’s Hours”, “Sky TV”, “Channel 5” and also featured at the “Evening Standard” and “The Guardian”.

 

Mirela is studying for a PhD in Psychology at Regent’s University London to follow on from her Master’s degree. She is also the author of several books. Her last self-help book ‘Don’t Let Your Mind Go’ was a best seller and is also published in America and Turkey. Mirela has created clubs for women in 26 cities around the world and has helped hundreds of women to unlock their potential, set up their goals and achieve their dreams. She also has created Migrant Woman Talks, a platform that invites women to share their stories and experience of life in a new country. Mirela has received many awards for her work. She is passionate about empowering women worldwide and always stands up for inclusion, diversity, gender balance and supporting the next generation.